30 maart open dag Pool & Lifestyle Centre

Feestelijke open dag
Tijdens de open dag op zondag 30 maart wordt er op feestelijke wijze de opening gevierd van de volledige vernieuwde showroom in Valkenswaard. De showroom zal vanaf deze dag tevens door het leven gaan als het "Starline Pool & Lifestyle Centre".

Het belooft een bijzondere dag te worden. U ziet er de allernieuwste zwembadlijnen en sfeerimpressies in de stijlvolle nieuwe binnen- en buitenshowroom. Tijdens deze dag krijgt u, onder het genot van een culinair hapje en een drankje, een goed beeld van alle noviteiten van Starline. Verder is er van alles te beleven op deze dag. Er is entertainment voor de kinderen en u ontvangt een leuke attentie.

Een kijkje in de productiehal
Als extraatje wordt er de mogelijkheid geboden een bezoek te brengen aan de zwembad productiehal in Overpelt. U ziet daar hoe een zwembad wordt gemaakt. Er rijden deze dag gratis pendelbussen tussen het Starline Pool & Lifestyle Centre en de productiehal op en neer.

Hier moet u natuurlijk bij zijn! U bent van harte welkom op de Vest 50b in Valkenswaard op zondag 30 maart van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Programma:
10.00 - 18.00 uur: Feestlijke open dag met entertainment voor de kinderen.
Gehele dag: Mogelijkheid tot bezoek aan de zwembad productiehal in Overpelt. (Vertrek/aankomst pendeldienst: elk uur).

Deel dit bericht