Een terugblik op een zeer geslaagd jaar

Inmiddels is de lente aangebroken en bent u wellicht 2014 al weer vergeten. Maar door alle drukte hebben wij nu pas tijd om terug te blikken op dat jaar. En wat blijkt, het is voor Waterstijl een fantastisch jaar geweest! 

Een jaar waarin we een aantal mooie projecten gegund hebben gekregen, in verschillende prachtige magazines hebben gestaan, waaronder zelfs in het Duitse blad Haus und Wellness.

Tot slot hebben we mogen schitteren op de Excellent Ahoy Beurs, waar we samen met collega's een prachtige stand hebben gebouwd die ook nog eens werd uitgeroepen tot de mooiste stand.
(Onderaan de pagina een korte video van ons paviljoen op de Excellent Beurs.)

Dankzij dit succesvolle jaar hebben we ook twee monteurs aangenomen en een projectleider zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft voor zowel de nieuwbouwprojecten als het onderhoud aan de zwembaden en whirlpools.

Omdat kwaliteit bij Waterstijl zo hoog in het vaandel staat zijn we eind 2014 met de voorbereidingen begonnen om de klantenservice nog meer te verbeteren. Hierover hopen we over een aantal maanden wat meer te kunnen vertellen.

Kortom: 2014 was zeer geslaagd en de vooruitzichten voor 2015 zien er ook veelbelovend uit.

 

Deel dit bericht