Nieuwe zwembadlijn

Stijlvol en high end. Dat is de nieuwe NEXXT Line. Deze exclusieve zwembadlijn bestaat uit drie overloopzwembaden met verschillende badlengtes. Het water loopt over de rand en verdwijnt vervolgens geruisloos in een subtiele open voeg in de randtegels.

Het water-niveau is gelijk aan het terras. Daardoor lijkt het zwembad te versmelten met de omgeving en heeft het een prachtig spiegelend effect. Het design van de bassins toont strakke lijnen en hoeken en vrijwel geheel verticale wanden. De zwembaden uit de NEXXT Line hebben een persoonlijkheid van allure en elegantie.

Één met de omgeving
Het sprankelende wateroppervlak versmelt op een schitterende wijze met de omgeving. De esthetiek van de overlopende waterlijn is werkelijk verbluffend. Het water loopt geruisloos en onzichtbaar weg in het terras. Zwemmen in een NEXXT zwembad is een compleet nieuwe ervaring doordat het water geen weerstand ondervindt van de wanden.

Zwevende designtrap
Alle NEXXT zwembaden zijn uit te rusten met een adembenemende ‘zwevende’ designtrap. Deze exclusieve trap is vervaardigd uit composiet en is verkrijgbaar in de vijf bijpassende originele zwembadkleuren Antra, White, Soft grey, Blue en Soft blue. De trap is naar gelang uw wensen op diverse locaties aan alle zijden van het bad te plaatsen.

Deel dit bericht