Waterstijl werkt samen met BBAN

Als zwembadenspecialist werkt Waterstijl al jaren samen met aannemers en architecten. Het bouwen van een zwembad is immers geen sinecure. De complexiteit van de bouw en de complete installatie vereist vakmanschap en kennis van zaken.

Deze samenwerking met aannemers en architecten bevalt zeer goed, omdat door de gezamenlijke vakkennis het kwaliteitsniveau van het bouwproject erg hoog is. Om die reden werkt Waterstijl nu ook samen met de BBAN Bouw/Advies.

BBAN staat voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg en is opgericht in 2000 en beschikt inmiddels over een indrukwekkende projecten portefeuille.

BBAN beschikt over een landelijk dekkend netwerk van:

  • Bouwadviseurs en vastgoedbegeleiders
  • Adviseurs en architecten
  • Bouwteamleden
  • BBAN Ketenpartners

Dankzij dit netwerk, en de onderling gemaakte afspraken met haar partners, biedt BBAN haar klanten een transparant en overzichtelijk plan.

Wanneer is het raadzaam om contact op te nemen met BBAN?

Het moment wanneer u een idee heeft voor een flinke verbouwing of nieuwbouw, zou u eigenlijk al in contact moeten treden met BBAN voor een gratis adviesgesprek. In dit gesprek kunt u uw ideeën en wensen kenbaar maken en wanneer u met BBAN in zee gaat gaan ze deze ideeën en wensen samenvatten in een Programma van Eisen. Hierdoor wordt niets over het hoofd gezien en krijgt u een helder beeld van uw project!

Op de website van BBAN leest u meer hierover.

Deel dit bericht