Project Bentveld


Wellness onder de duinen


Op een bosrijk kavel in het duingebied van Bentveld hebben we een complete wellness gerealiseerd onder een bestaand duin. Door het op te laten gaan in de natuurlijke glooiingen van de tuin, valt de omvang van de wellness nagenoeg niet op.

De wellness bevat een infinity zwembad van 20 meter lang. Door het overloopsysteem creëren we een waterspiegel gelijk aan de vloer, waardoor een bijzonder spiegeleffect ontstaat. Naast het zwembad hebben we een maatwerk whirlpool gerealiseerd uitgevoerd in mozaïek, voorzien van lucht- en watermassage. Geheel in stijl met de zee als buurman, wordt er in de wellness minimaal gebruik gemaakt van chemicaliën om de waterkwaliteit te garanderen.

Online kunnen alle belangrijke parameters via een dashboard worden uitgelezen en aangestuurd. De gehele installatie is energiezuinig. De gehele ruimte is uitgevoerd met een luchtbehandelingssysteem ontworpen voor een 20-meter bad zonder dat er een badafdekking nodig is.

Hebben we u geïnspireerd?

Door onze kennis over wellness in het algemeen en zwembaden in het bijzonder, lukt het elke keer weer om samen met de klant een droom te realiseren.

Deel dit project