Project villa Dordrecht


Binnen zwemmen met een buiten gevoel


In samenwerking met designer Stephen Versteegh hebben we dit prachtige zwembad gerealiseerd in een bijzondere villa in Dordrecht. Strak, netjes en niet overdreven. Zo laat de ontstane ruimte zich misschien wel het beste omschrijven.

De vlonder in het zwembad is optisch een prachtige onderbreking in het strakke ontwerp. Tevens biedt het ruimte aan de skimmers die zorgen voor het zuiveren van het zwembadwater. De vlonder verbergt daarnaast alle technische noodzakelijkheden.

Waterstijl is in dit project verantwoordelijk voor het advies, de engineering én aanleg van het zwembad en bijbehorende techniek. Voor de strakke afwerking rondom het bad hebben we gewerkt met een keramische antracieten zwembadtegel. De installatie is energiezuinig. Het zwembad is afsluitbaar middels het Starline Roldeck-systeem. Een veilig idee als de (klein)kinderen in de buurt zijn.

Het Roldeck-systeem, evenals alle andere elektrische apparaten en de RGB verlichting in de ruimte zijn volledig geautomatiseerd en via domotica bedienbaar.

Toegepast in dit projectAndere projecten

Vorig project   |   Volgend project

Hebben we u geïnspireerd?

Door onze kennis over wellness in het algemeen en zwembaden in het bijzonder, lukt het elke keer weer om samen met de klant een droom te realiseren.

Deel dit project