Project Zandvoort


Kleine ruimte groot plezier


Is een klein oppervlak wel geschikt om een volwaardig zwembad te realiseren? Jazeker! In Zandvoort realiseerden we een volwaardig multifunctioneel sportzwembad met beperkte afmetingen.

Omdat de bewoners echt willen zwemmen hebben we een zwemmachine gerealiseerd. Dit mag u absoluut niet verwarren met een jetstream. De machine die we geplaatst hebben is bedoeld voor zeer sportief en recreatief gebruik. De waterverplaatsing is circa 1.000 liter per minuut wat er voor zorgt dat u echt aan de bak moet.

De moderne uitstraling is mede te danken aan de betonlook keramische tegels. De zwembadtrap met RVS leuning is onderwater weggewerkt. Om een hoog waterniveau te krijgen (dit geeft een rijke en mooie uitstraling) hebben we gebruik gemaakt van rvs hoogwater skimmers.

Zwemmen of te keer gaan met een luchtbed of vlot zorgt dagelijks, voor jong en oud, voor heel veel plezier. U kunt dus ook op een klein oppervlak volop genieten van uw eigen zwembad.Andere projecten

Vorig project   |   Volgend project

Hebben we u geïnspireerd?

Door onze kennis over wellness in het algemeen en zwembaden in het bijzonder, lukt het elke keer weer om samen met de klant een droom te realiseren.

Deel dit project