Renovatie binnen-wellness te Nijmegen


Een complete metamorfose heeft plaats gevonden!


Een verouderd zwembad heeft plaats gemaakt voor een compleet nieuwe wellness met zwembad, whirlpool, hammam en fitnessruimte. Het met tegels bekleden zwembad is voorzien van een hoogwater systeem. Het zwembad is verder voorzien van een een jetstream installatie en royale inlooptrap. Tegen het zwembad aan is een bouwkundige whirlpool gerealiseerd. De whirlpool is voorzien van massage, verlichting en luchtjes. 

Zowel het zwembad als de whirlpool zijn voorzien van een in kleuren te wisselen led verlichting. Waterstijl heeft zowel de zwembad- als whirlpool installatie gecombineerd op één volledig geautomatiseerde en energiezuinige zwembadinstallatie. De gehele installatie wordt op afstand ge-dashboard in Dordrecht waardoor onze klant wordt ontlast van onderhoud. 

Voor de noodzakelijke luchtbehandeling is gekozen voor een geavanceerd en energiezuinig WarmteTerugWin (WTW) luchtsysteem van Waterstijl. Het klimaat in de ruimte is als in een woonkamer waarbij alle roosters en kaneelsystemen onzichtbaar zijn weggewerkt. 

De op maat gemaakte Hammam is voorzien van een relax ligbank voorzien van bankverwarming. De Hammam is volledig betegeld met een mozaïektegel waardoor de ligbank haar ergonomische vorm behoud. De stoom wordt aangemaakt, met of zonder eucalyptus geurstof, met een druk op de knop. 

Voor de verlichting is gekozen voor 4 downlights in het plafond. Alle verlichtingen en bedieningen worden geschakeld door een domotica systeem.
 

Hebben we u geïnspireerd?

Door onze kennis over wellness in het algemeen en zwembaden in het bijzonder, lukt het elke keer weer om samen met de klant een droom te realiseren.

Deel dit project