Strakke vormgeving, de Starline Dynamic te Barendrecht


Tuinarchitect Erik van Gelder van Stijltuinen uit Hendrik-Ido-Ambacht wilde voor zijn klant een goed, mooi en betrouwbaar zwembad. De weg naar Waterstijl was dan ook snel gevonden.


Na een gesprek met Erik van Gelder en de opdrachtgever, waarin de esthetische en technische wensen duidelijk naar voren kwamen, is besloten om een Starline zwembad van 11 meter lang aan te leggen. De Starline Dynamic.

Tuinarchitect Erik van Gelder van Stijltuinen uit Hendrik-Ido-Ambacht wilde voor zijn klant een goed, mooi en betrouwbaar zwembad. De weg naar Waterstijl was dan ook snel gevonden. Na een gesprek met Erik van Gelder en de opdrachtgever, waarin de esthetische en technische wensen duidelijk naar voren kwamen, is besloten om een Starline zwembad van 11 meter lang aan te leggen. De Starline Dynamic.

Buiten het mooie en fraaie design is ook in de techniekruimte aandacht besteed aan het hart van het zwembad, de waterzuivering. De zuiveringsinstallatie is energiezuinig gerealiseerd en door de toepassing van geavanceerde apparatuur wordt het gebruik van chemicaliën beperkt. De installatie wordt volledig aangestuurd via een Intelligent besturingssysteem. Gezien de klant veel in het buitenland verblijft, en hij zijn familie verder niet wil belasten met het onderhoud van het zwembad, is de keuze van het online dashboarden, in combinatie met een Waterstijl servicecontract, DE uitkomst voor zorgeloos zwemmen.

Ontwerp tuin: Copyright © 2013 Erik van Gelder, www.erikvangelder.nl

Hebben we u geïnspireerd?

Door onze kennis over wellness in het algemeen en zwembaden in het bijzonder, lukt het elke keer weer om samen met de klant een droom te realiseren.

Deel dit project