Zwembadrenovatie te Breda


Wat begon met een plan voor een eenvoudige zwembadrenovatie is uiteindelijk geëindigd in een compleet en prachtige wellness realisatie. Tijdens de leuke en intensieve brainstormsessies zijn de plannen steeds verder ontwikkeld waardoor een prachtig resultaat is neergezet. Waterstijl Dordrecht heeft buiten de adviserende rol de aanleg van het zwembad, sauna en luchtbehandeling op zich genomen.


De opdrachtgever heeft expliciet gekozen voor een tegelzwembad met een waterbehandelinginstallatie zonder chloor. Voor de afdekking van het zwembad is gekozen voor een Starline lamellenafdekking met transparante lamellen. De vochthuishouding wordt middels een Starline WarmteTerugWin unit gereguleerd. Door een speciale manier van ventilatie, in combinatie met goede apparatuur, wordt het klimaat als woonkamer comfort ervaren.

Om na het trekken van een baantje nog even te relaxen is een saunaruimte gerealiseerd met een koudwater voetenbad.De sauna is volledig luxe afgewerkt met een red ceder hout binnen aftimmering. Als extra optie zijn Infraroodstralers in wanden en plafond ingebouwd, waardoor de sauna ook gebruikt wordt voor infraroodtherapie.

Fotografie door Frans Strous, BredaAndere projecten

Vorig project   |   Volgend project

Hebben we u geïnspireerd?

Door onze kennis over wellness in het algemeen en zwembaden in het bijzonder, lukt het elke keer weer om samen met de klant een droom te realiseren.

Deel dit project