Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Terug naar overzicht

Luxe met oneindig veel mogelijkheden

Bent u op zoek naar een zwembad met een éxtra luxe uitstraling? Dan is een betegeld zwembad van beton wellicht iets voor u! Door de onderscheidende en speelse vormgeving zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Bij Waterstijl zijn we gespecialiseerd in het leggen van tegels of mozaïek in uw luxe zwembad. 

Betonnen zwembad: personaliseer en geniet

Een van de meest opvallende kenmerken van onze betonnen zwembaden is de mogelijkheid tot personalisatie door middel van betegeling en mozaïek. Met keuze uit verschillende tegelmaterialen, kleuren en patronen, brengen we uw zwembad tot leven met verbluffende visuele effecten

Of u nu kiest voor een rustieke, mediterrane uitstraling met mozaïektegels of voor een strakke en eigentijdse sfeer met moderne keramische tegels, een betonnen zwembad is een veelzijdig stukje maatwerk. 

Duurzaam betonzwembad

Met name luxe binnenbaden bieden extra uitkomst voor een mooie betegelde look. Om tegelwerken te kunnen leggen én u te garanderen van een goede duurzaamheid, dienen ze door een speciaal procedé te worden aangebracht. Alles voor een exclusief zwembad. Uiteraard is een betegeld zwembad voor in de tuin ook mogelijk.

Betonnen zwembaden van Waterstijl
Betonnen zwembad van Waterstijl
Luxe betegeld zwembad
Betonnen zwembad van Waterstijl
Luxe betegeld zwembad
Luxe betegeld zwembad
Betonnen zwembad van Waterstijl
Luxe betegeld zwembad

Skimmer of overloopsysteem

Een andere overweging tijdens het realiseren van uw zwembad is: kiest u voor een skimmer- of overloopsysteem? Een skimmer is een afvoer die zichtbaar is aan de rand van het zwembad bij het wateroppervlak. Deze ruimen als het ware vuilresten op uit het water. Een andere manier om dit te kunnen afvoeren is een luxe overloopconstructie. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een goot naast het bassin, waardoor het waterniveau gelijk is met de bovenkant van het perron of terras naast het zwembad. Wenst u een spiegeleffect? Dan is het overloopsysteem dé keuze voor u.

Bekijk ook onze RVS zwembaden, foliezwembaden en Starline zwembaden of lees onze blog over de voordelen van betonnen zwembaden.

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Een vraag, of gewoon eens kennis maken?

Heeft u uw droomproject op het gebied van luxe zwembaden en wellness al helemaal voor ogen?

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.