Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Terug naar overzicht

Foliezwembaden op maat

Foliezwembaden zijn bassins bekleed met elastisch PVC. Het folie kan niet bevriezen en wordt bij lage temperaturen niet hard. Door de thermische isolatielaag tegen de wanden en de bodem ontstaat er een zachte en veerkrachtige werking. Onze specialisten bevestigen het folie op een juiste wijze, waardoor de levensduur van uw zwembad niet achteruit gaat. 

Op zoek naar een foliezwembad? Waterstijl biedt zowel prefab foliezwembaden als bouwkundige foliezwembaden op maat aan.


Prefab foliezwembad

Het prefab foliezwembad is een verzinkt stalen óf kunststof frame, waar het voorgefabriceerde folie van PVC al in ‘hangt’. De bassins waar u uit kunt kiezen zijn rond, ovaal of 8-vormig. Het aanbod van alleen ronde zwembaden heeft te maken met de verdeling van de water- en gronddruk, die zo beter in evenwicht is. Kijkend naar de afmetingen van het zwembad kunnen deze variëren tussen 3 tot 9 meter in doorsnede, het is wat u zelf wenst. Tot slot kunt u ervoor kiezen om het zwembad (gedeeltelijk of geheel) in te graven.


Bouwkundig foliezwembad

Liever een foliebad die compleet naar wens op maat is? Dan is het bouwkundige foliezwembad de juiste keus. Dit bad biedt namelijk veel ruimte voor keuzes, zoals afmetingen, inbouwonderdelen en accessoires; wat u maar bedenkt. Daarbij kan het zwembad ook worden voorzien van de standaard inbouwonderdelen. Hierbij kunt u denken aan onderdelen voor watercirculatie, waterbehandeling of onderwaterverlichting.


Een foliezwembad iets voor u?

Ook een zwembad voor in de tuin of een stijlvol binnenzwembad als wens en denkt u aan een foliezwembad? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. 

Bekijk ook onze RVS zwembaden, Starline zwembaden en betegelde zwembaden

Foliezwembad
Foliezwembad

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Een vraag, of gewoon eens kennis maken?

Heeft u uw droomproject op het gebied van luxe zwembaden en wellness al helemaal voor ogen?

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.