Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Droomzwembaden
rvs zwembad op maat

Met een RVS zwembad, ook wel bekend als inox, weet u zeker dat uw droom werkelijk wordt. Met dit type zwembad is namelijk (bijna) alles mogelijk; of het nu gaat om een ‘zwemkanaal’ of een klassiek formaat. En ook de keuze in een skimmer- of overloopsysteem is helemaal aan u.

RVS zwembad = tijdloos maatwerk

Een RVS zwembad staat voor een tijdloos, verfijnd en sober design. Hecht u veel belang aan esthetiek? Dan heeft een roestvrijstalen zwembad vaak de voorkeur. Daarnaast gaat RVS perfect samen met andere materialen. De ultieme uitkomst voor een maatwerk zwembad dus. Als u meer wilt weten over de hygiëne voordelen van een RVS zwembad, lees dan vooral onze blog.

Onderhoudsarm en slijtvast

Een van de grootste voordelen van RVS zwembaden is het minimale onderhoud dat ze vereisen. De gladde oppervlakken van roestvrij staal maken het niet alleen eenvoudig schoon te maken, maar ook bestand tegen slijtage en krassen, waardoor de esthetiek van het zwembad behouden blijft.


Duurzame keuze

Met een RVS zwembad maakt u niet alleen een duurzame keuze voor uzelf, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst. Roestvrij stalen zwembaden zijn 100% recyclebaar en het materiaal is 100% waterdicht, waardoor er geen druppel verloren gaat. Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen van roestvrij staal zijn RVS zwembaden ook nog eens energiezuiniger.

Een helder inox zwembad

Een RVS zwembad wordt ook wel een inox zwembad genoemd. Inox komt van het Franse woord inoxidable en staat bekend als roestvrij staal. Doordat de inoxpanelen het zonlicht weerspiegelen, oogt het water prachtig helder. Bij een rvs zwembad in de tuin zal deze schittering daarom natuurlijk het mooist zijn, maar dankzij zijn neutrale kleur kan hij harmonieus in elke omgeving worden geïntegreerd.

Bekijk ook onze andere zwembaden, zoals Starline zwembaden, foliezwembaden en betegelde zwembaden.


RVS zwembad monoblock
RVS zwembad
RVS zwembad
Inox zwembad
Inox zwembad monoblock

Wat kunt u verwachten van een RVS zwembad?

Uw RVS zwembad wordt ontworpen naar de meest specifieke wensen en vervaardigd in een ongeëvenaarde kwaliteit. Van een RVS zwembad kunt u verwachten dat wij een innovatief concept tot stand brengen. Nog niet overtuigd? Lees dan meer over de voordelen van RVS zwembaden:


Extreem geïsoleerd

Een RVS zwembad heeft een extreem geïsoleerd bassin. Wij gebruiken daarbij alleen grondstoffen van de beste kwaliteit die ISO-gecertificeerd zijn. Het PUR-schuim wordt ter isolatie op de oppervlakte van het bassin gespoten, maar een andere optie is het aanleggen van PUR-platen die geheel naadloos zijn.

Snelle opwarming

Het water in een RVS zwembad warmt sneller op een natuurlijke manier op dan andere soorten zwembaden. Dit komt door de reflecterende eigenschappen van het RVS (ook wel inox genoemd), doordat de zonnestralen op het staal oneindig worden weerkaatst. Dit bevordert de opwarming én vermindert beduidend het energieverbruik!

Blijvende isolatie

Het RVS reageert niet op chemische processen (chemische inertie) van het isolatiemateriaal; hierdoor kunnen de isolerende eigenschappen die zijn aangebracht niet verminderen door chemische of organische afbraakprocessen.

Geen druppel verlies

De RVS zwembaden hebben een ongekende waterdichtheid, die het ‘dampdichte karakter’ verzekeren. Zo zorgt ook het dampdichte rolluik voor een minimaal warmte- en dampverlies.

Altijd in stijl

Omdat het oog ook wat wil; een RVS zwembad heeft een tijdloos en luxueus uiterlijk en past hierdoor in alle tuinen en stijlen. De weerkaatsing van de zon zorgt voor een uniek kleur- en lichtspel.


Bekijk ook onze foliezwembaden, Starline zwembaden en betegelde zwembaden.

Starline Roldeck

Een RVS zwembad wordt altijd gerealiseerd met een Starline Roldeck. Daarbij maakt het niet uit voor welk systeem u kiest; skimmer of overloop. Het roldeck verhoogt de veiligheid, zorgt voor een schoner zwembad en wordt altijd weggewerkt in een geconstrueerde nis voor het deck. Een must voor ieder zwembad!

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Een vraag, of gewoon eens kennis maken?

Heeft u uw droomproject op het gebied van luxe zwembaden en wellness al helemaal voor ogen?

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.