Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Droomzwembaden
op maat

Met een RVS zwembad, ook wel bekend als inox, weet u zeker dat uw droom werkelijk wordt. Met dit type zwembad is namelijk (bijna) alles mogelijk; of het nu gaat om een ‘zwemkanaal’ of een klassiek formaat. En ook de keuze in een skimmer- of overloopsysteem: alles is mogelijk.

Door RVS te gebruiken wordt er een tijdloos, verfijnd en sober design gecreëerd, waardoor er een exclusief zwembad tot stand komt. Daarnaast gaat RVS perfect samen met andere materialen. De ultieme uitkomst voor een maatwerk zwembad dus.


Een helder inox zwembad

Een RVS zwembad wordt ook wel een inox zwembad genoemd. Inox komt van het Franse woord inoxidable en staat bekend als roestvrij staal. Doordat de inoxpanelen het zonlicht weerspiegelen, oogt het water prachtig helder. Bij een inox zwembad in de tuin zal deze schittering daarom natuurlijk het mooist zijn.

Bekijk ook onze Starline zwembaden, foliezwembaden en betegelde zwembaden.


RVS zwembad monoblock
RVS zwembad
RVS zwembad
Inox zwembad
Inox zwembad monoblock

Wat kunt u verwachten van een RVS zwembad?

Uw RVS zwembad wordt ontworpen naar de meest specifieke wensen en vervaardigd in een ongeëvenaarde kwaliteit. Van een RVS zwembad kunt u verwachten dat wij een innovatief concept tot stand brengen. Nog niet overtuigd? Dit zijn de voordelen van een RVS zwembad:


Extreem geïsoleerd

Een RVS zwembad heeft een extreem geïsoleerd bassin. Wij gebruiken daarbij alleen grondstoffen van de beste kwaliteit die ISO-gecertificeerd zijn. Het PUR-schuim wordt ter isolatie op de oppervlakte van het bassin gespoten, maar een andere optie is het aanleggen van PUR-platen (die uiteraard geheel naadloos zijn).

Snelle opwarming

RVS zwembaden hebben snelle en natuurlijke opwarming van het water, sneller dan het gebruikelijke. Dit komt door de reflecterende eigenschappen van het RVS (ook wel inox genoemd), omdat de zonnestralen op het staal oneindig worden weerkaatst. Dit bevordert de opwarming én vermindert beduidend het energieverbruik!

Bestendig

Het RVS reageert niet op chemische processen (chemische inertie) van het isolatiemateriaal; hierdoor kunnen de isolerende eigenschappen die zijn aangebracht niet verminderen door chemische of organische afbraakprocessen.

Geen druppel verlies

De RVS zwembaden hebben een ongekende waterdichtheid, die het ‘dampdichte karakter’ verzekeren. Zo zorgt ook het dampdichte rolluik voor een minimaal warmte- en dampverlies.

Altijd in stijl

Omdat het oog ook wat wil; een RVS zwembad heeft een tijdloos en luxueus uiterlijk en past hierdoor in alle tuinen en stijlen. De weerkaatsing van de zon zorgt voor een uniek kleur- en lichtspel.

Starline Roldeck

Een RVS zwembad wordt altijd gerealiseerd met een Starline Roldeck. Daarbij maakt het niet uit voor welk systeem u kiest; skimmer of overloop. Het roldeck verhoogt de veiligheid, zorgt voor een schoner zwembad en wordt altijd weggewerkt in een geconstrueerde nis voor het deck. Een must voor ieder zwembad!

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Een vraag, of gewoon eens kennis maken?

Heeft u uw droomproject op het gebied van luxe zwembaden en wellness al helemaal voor ogen?

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met de privacyverklaring.