Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Over Waterstijl

Wat is er fijner dan het hele jaar door een verfrissende duik in het zwembad te kunnen nemen, heerlijk te ontspannen in een whirlpool of tot rust te komen in de sauna. En dat gewoon bij u thuis. Met het hele gezin, vrienden of familie baden in luxe? Waterstijl maakt het mogelijk.

Al sinds 1998 is Waterstijl bezig met het realiseren van dromen en luxe op het gebied van zwembaden en wellness. Mogelijk gemaakt door grote toewijding van onze vakbekwame medewerkers en met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten ligt ons hart bij onze unieke projecten. We zijn dan ook meer dan trots op ons team, die het al jaren mogelijk maakt om wensen te overtreffen.

Zonder creativiteit en design is er geen Waterstijl. We zijn dan ook altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en trends, want alleen het beste is goed genoeg. Van innovatieve RVS zwembaden tot prachtige Starline zwembaden. Daarbij zorgen we ook na oplevering dat onze klanten altijd zorgeloos kunnen genieten door optimale service. 

De unieke kwaliteit waar u bij Waterstijl op kunt vertrouwen heeft sinds 2023 een gouden randje. Met de erkenning als elektrotechnisch installateur brengen we de veiligheid van uw installatie naar een nog hoger niveau!

Hart voor de Zaak

Waterstijl ziet het belang van een gezonde levensstijl en een gezond hart maar al te goed in, want zwemmen is gezond! Daarom dragen we de Hartstichting een warm hart toe voor een hartgezonder en hartveiliger Nederland. Dit doen we met het Hart voor de Zaak partnership.

Lees hier meer over dit mooie partnership. 

Advies op maat

Al in de oriëntatiefase bieden we u ondersteuning aan, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken bij uw droomzwembad of wellness.

Nazorg van A tot Z

Wat ons betreft leveren we pas topkwaliteit, als we ook topservice verlenen. Dat geldt ook voor particulieren die géén zwembad of wellness bij ons hebben gekocht.

We maken het u graag in alle opzichten makkelijk. Zowel voor, tijdens, maar ook vooral na uw aankoop. Wilt u meer weten over de service van Waterstijl, lees dan meer over onze diensten zoals onderhoudscontracten en storingsdienst. Zo kunt u optimaal genieten van uw whirlpool of zwembad, omdat u kunt vertrouwen op onze perfecte service.

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.