Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Over Waterstijl

Wat is er fijner dan het hele jaar door een verfrissende duik in het zwembad te kunnen nemen, heerlijk te ontspannen in een whirlpool of tot rust te komen in de sauna. En dat gewoon bij u thuis. Met het hele gezin, vrienden of familie baden in luxe? Waterstijl maakt het mogelijk.

Al sinds 1998 is Waterstijl bezig met het realiseren van dromen en luxe op het gebied van zwembaden en wellness. Mogelijk gemaakt door grote toewijding van onze vakbekwame medewerkers en met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten ligt ons hart bij onze unieke projecten. We zijn dan ook meer dan trots op ons team, die het al jaren mogelijk maakt om wensen te overtreffen.

Zonder creativiteit en design is er geen Waterstijl. We zijn dan ook altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en trends, want alleen het beste is goed genoeg. Daarbij zorgen we ook na oplevering dat onze klanten altijd zorgeloos kunnen genieten door optimale service. 


“Advies op maat

Al in de oriëntatiefase bieden we u ondersteuning aan, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken bij uw droomzwembad of wellness.

Nazorg van A tot Z

Wat ons betreft leveren we pas topkwaliteit, als we ook topservice verlenen. Dat geldt ook voor particulieren die géén zwembad of wellness bij ons hebben gekocht.

We maken het u graag in alle opzichten makkelijk. Zowel voor, tijdens, maar ook vooral na uw aankoop. Wilt u meer weten over de service van Waterstijl, lees dan meer over onze diensten zoals onderhoudscontracten en storingsdienst. Zo kunt u optimaal genieten van uw whirlpool of zwembad, omdat u kunt vertrouwen op onze perfecte service.

Contact met ons opnemen?

Onze contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend.
Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Neem contact op

Heeft u uw droomproject al helemaal voor ogen?
Vraag een offerte bij ons aan!

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met de privacyverklaring.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met de privacyverklaring.