Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Voel u vrij

De luxe van een sauna of hamam thuis kunnen beleven zorgt voor de ultieme rust en ontspanning. Door een stressvrij leven voelen we ons vrij. Bij Waterstijl zien we dit als een gezonde levensbehoefte en ondersteunen we deze maar al te graag. Van droom tot beleving. 

Er zijn vele verschillende soorten sauna’s; van infrarood tot stoomcabines. Samen kijken we welke sauna het best aansluit bij uw behoeften. Dit doen we door te luisteren. Door mee te denken. Door te helpen creëren van een unieke droom. Er valt genoeg te kiezen. Van verschillende houtsoorten tot kleurentherapie; de mogelijkheden zijn eindeloos. 

De voordelen van een sauna

  • Verlicht spier- en gewrichtspijn 
  • Voorkom verkoudheid en griep
  • Helpt tegen astma en bronchitis 
  • Minder hoge bloeddruk
  • Verhoog uw weerstand

Op maat gemaakte sauna 

Sauna of hamam?

Vaak worden de termen sauna en hamam door elkaar gebruikt. Er is alleen een duidelijk verschil tussen deze twee. 

Een hamam (of Turks stoombad) dankt zijn warmte aan stoom. De hete stoom maakt de luchtwegen vrij, waardoor het immuunsysteem een boost krijgt en verkoudheid wordt tegengegaan. De temperatuur kan oplopen tot zo’n 50 °C. Ondanks dat de temperatuur lager ligt dan bij een gewone sauna, voelt de hamam heter aan. Dit komt doordat de fijne waterdruppeltjes de warmte beter kunnen geleiden dan de lucht. 

Een normale sauna staat ook wel bekend als een droge of Finse sauna en bestaat uit een cabine met houten banken waar u heerlijk op kunt zitten of liggen. Met een temperatuur tussen de 80 en 120 °C voelt de warmte droog aan. De verspreiding van de warmte komt vanaf de kachel die kan werken op hout, gas, elektriciteit of infrarood. Met een scheut water op de hete stenen begint het zweten en daarmee de weg naar een stressvrij leven.

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.