Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook erg goed voor uw gezondheid. Wij vertellen u graag wat voor invloed het heeft op uw lichaam en geest! 

Afvallen door zwemmen

Toe aan beweging, maar is hardlopen of de sportschool niks voor u? Trek uw zwemkleding maar aan, want met een uurtje zwemmen verbrand u ruim 400 calorie├źn. Daarnaast is zwemmen de meest gewrichtsvriendelijke duursport van allemaal. Wilt u uw lichaam echt in shape houden? Dan is het belangrijk dat u minimaal drie keer per week een halfuurtje gaat zwemmen.  

Ontspanning

Zwemmen is niet alleen lichamelijk goed voor u, het heeft ook aardig wat voordelen voor de geest. Beweging in het water heeft namelijk een ontspannende werking op de geest, doordat u zich lichter voelt in het water. Dit zorgt ervoor dat uw stressniveau vermindert en u dus ontspannen het zwembad uitloopt.

Goed voor de spieren

Ook voor uw spieren is zwemmen een uitkomst! In het water heeft u geen last van zwaartekracht en de schokbelasting in het water is minimaal. Hierdoor biedt zwemmen veel voordelen voor mensen met spierklachten. Uw lichaam is namelijk na een kwartier in het water ontspannen, waardoor u vloeiender kunt bewegen en pijn wordt verlicht. 

Kleine kans op blessures

Doordat u in het water geen last heeft van zwaartekracht, worden uw spieren veel minder (over)belast. De kans op een blessure is dus veel minder groot dan bij het uitoefenen van andere sporten. 

Wilt u de voordelen van zwemmen ervaren in de privacy van uw eigen huis? Dan is een zwembad van Waterstijl ideaal! Van Starline zwembaden tot foliezwembaden, betegelde zwembaden en RVS zwembaden, we informeren u graag over wat er allemaal mogelijk is.

Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces | Waterstijl

Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces

Sinds kort is er een nieuwe wetgeving omtrent het gebruik van chemische stoffen in zwembaden. Wij leggen uit wat deze wijzigingen betekenen en wat het inhoudt voor uw zwembad.

06-03-2024
Lees meer
Steeds meer zorginstellingen moeten hun eigen zwembaden moeten, omdat dat de kosten simpelweg te hoog zijn.

Het belang van zwembaden voor zorginstellingen is groter dan ooit

Steeds meer zorginstellingen moeten hun eigen zwembaden moeten, omdat dat de kosten simpelweg te hoog zijn.

29-02-2024
Lees meer
Een dag uit het leven van een Uitvoerder bij Waterstijl luxe zwembaden

Een dag uit het leven van een Uitvoerder bij Waterstijl luxe zwembaden

Onze Uitvoerders zijn onmisbaar voor de correcte uitvoering en oplevering van onze luxe zwembad- en wellnessprojecten, maar hoe ziet hun dag er precies uit? We nemen je mee!

13-02-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.