Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook erg goed voor uw gezondheid. Wij vertellen u graag wat voor invloed het heeft op uw lichaam en geest! 

Afvallen door zwemmen

Toe aan beweging, maar is hardlopen of de sportschool niks voor u? Trek uw zwemkleding maar aan, want met een uurtje zwemmen verbrand u ruim 400 calorieën. Daarnaast is zwemmen de meest gewrichtsvriendelijke duursport van allemaal. Wilt u uw lichaam echt in shape houden? Dan is het belangrijk dat u minimaal drie keer per week een halfuurtje gaat zwemmen.  

Ontspanning

Zwemmen is niet alleen lichamelijk goed voor u, het heeft ook aardig wat voordelen voor de geest. Beweging in het water heeft namelijk een ontspannende werking op de geest, doordat u zich lichter voelt in het water. Dit zorgt ervoor dat uw stressniveau vermindert en u dus ontspannen het zwembad uitloopt.

Goed voor de spieren

Ook voor uw spieren is zwemmen een uitkomst! In het water heeft u geen last van zwaartekracht en de schokbelasting in het water is minimaal. Hierdoor biedt zwemmen veel voordelen voor mensen met spierklachten. Uw lichaam is namelijk na een kwartier in het water ontspannen, waardoor u vloeiender kunt bewegen en pijn wordt verlicht. 

Kleine kans op blessures

Doordat u in het water geen last heeft van zwaartekracht, worden uw spieren veel minder (over)belast. De kans op een blessure is dus veel minder groot dan bij het uitoefenen van andere sporten. 

Wilt u de voordelen van zwemmen ervaren in de privacy van uw eigen huis? Dan is een zwembad van Waterstijl ideaal! Van Starline zwembaden tot foliezwembaden, betegelde zwembaden en RVS zwembaden, we informeren u graag over wat er allemaal mogelijk is.

Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Zwembad laten aanleggen

Waar moet u aan denken bij het aanleggen van een luxe zwembad?

Het laten aanleggen van een zwembad in uw tuin of woning is dé stap naar ultieme ontspanning en luxe. Waterstijl neemt u mee in de belangrijkste overwegingen en beantwoordt in deze blog al uw vragen over de mogelijkheden en de beste keuzes voor een luxe zwembad!

24-06-2024
Lees meer
Waarom douchen voor het zwemmen belangrijk is | Waterstijl

Waarom douchen voor het zwemmen zo belangrijk is

Bij Waterstijl zetten we ons in voor duurzaamheid en pleiten we voor minimaal 30 seconden douchen voordat u een duik neemt in uw luxe zwembad.

29-05-2024
Lees meer
Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio | Waterstijl

Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio

Met trots kondigen we een gloednieuw zwembadproject aan, bij niemand minder dan Youtuber Gio Latooy. De wens was een groot zwembad in de villatuin van deze Youtuber, waarin familie en vrienden kunnen samenkomen.

01-05-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.