Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook erg goed voor uw gezondheid. Wij vertellen u graag wat voor invloed het heeft op uw lichaam en geest! 

Afvallen door zwemmen

Toe aan beweging, maar is hardlopen of de sportschool niks voor u? Trek uw zwemkleding maar aan, want met een uurtje zwemmen verbrand u ruim 400 calorie├źn. Daarnaast is zwemmen de meest gewrichtsvriendelijke duursport van allemaal. Wilt u uw lichaam echt in shape houden? Dan is het belangrijk dat u minimaal drie keer per week een halfuurtje gaat zwemmen.  

Ontspanning

Zwemmen is niet alleen lichamelijk goed voor u, het heeft ook aardig wat voordelen voor de geest. Beweging in het water heeft namelijk een ontspannende werking op de geest, doordat u zich lichter voelt in het water. Dit zorgt ervoor dat uw stressniveau vermindert en u dus ontspannen het zwembad uitloopt.

Goed voor de spieren

Ook voor uw spieren is zwemmen een uitkomst! In het water heeft u geen last van zwaartekracht en de schokbelasting in het water is minimaal. Hierdoor biedt zwemmen veel voordelen voor mensen met spierklachten. Uw lichaam is namelijk na een kwartier in het water ontspannen, waardoor u vloeiender kunt bewegen en pijn wordt verlicht. 

Kleine kans op blessures

Doordat u in het water geen last heeft van zwaartekracht, worden uw spieren veel minder (over)belast. De kans op een blessure is dus veel minder groot dan bij het uitoefenen van andere sporten. 

Wilt u de voordelen van zwemmen ervaren in de privacy van uw eigen huis? Dan is een zwembad van Waterstijl ideaal! Van Starline zwembaden tot foliezwembaden, betegelde zwembaden en RVS zwembaden, we informeren u graag over wat er allemaal mogelijk is.

Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Hart voor de zaak met onze nieuwe AED!

Hart voor de zaak met onze nieuwe AED!

Deze levensreddende voorziening is nu toegankelijk voor zowel Waterstijl als andere ondernemers in de buurt in geval van nood.

20-11-2023
Lees meer
Betegeld zwembad

De kunst van betegelde betonnen zwembaden: alle voordelen op een rij

In deze blog duiken we dieper in de wereld van betegelde betonnen zwembaden en onthullen we alle voordelen die ze bieden.

28-08-2023
Lees meer
Zwembadonderhoud service: Tips en tricks voor een kristalhelder zwembad

Zwembadonderhoud service: Tips en tricks voor een kristalhelder zwembad

Een mooi zwembad moet mooi blijven. Daarom delen we waardevolle tips en tricks voor het onderhoud van uw zwembad.

10-07-2023
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.