Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Sinds kort is er een nieuwe wetgeving omtrent het gebruik van chemische stoffen in zwembaden. Als toegewijde leverancier van hoogwaardige zwembadproducten, is het onze prioriteit om u op de hoogte te houden van eventuele veranderingen die van invloed kunnen zijn op uw zwemervaring. In dit nieuwsbericht leest u wat dit voor u betekent en welke aanpassingen wij binnen Waterstijl zullen doorvoeren. 

Richtlijnen voor zwavelzuurproducten in desinfectieprocedures

Recentelijk heeft de douane belastingdienst richtlijnen uitgegeven met betrekking tot het gebruik van zwavelzuur als een essentiële chemische stof voor desinfectie. Volgens deze voorschriften moeten we bij Waterstijl overschakelen naar zwavelzuur met een lagere concentratie. Hoewel deze verandering geen directe impact heeft op de effectiviteit van onze desinfectieprocedure, willen we transparant zijn over de mogelijke gevolgen die onze klanten kunnen ervaren. Zwavelzuur met een lagere concentratie kan resulteren in een licht gewijzigde dosering in ons desinfectieproces. 

Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid 

Bij Waterstijl kunt u erop vertrouwen dat ons deskundige team zorgvuldig de juiste verhoudingen blijft meten en handhaven, dankzij geavanceerde sensortechnologieën die de kwaliteit van uw zwemwater voortdurend monitoren. Het is van het grootste belang voor ons om ervoor te zorgen dat uw zwemervaring altijd van de hoogste kwaliteit is, zonder enige compromissen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Daarom zetten we ons in om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, met minimale verstoring van uw zwemroutine.

Heeft u vragen over deze wijziging in het desinfectieproces? Neem contact met ons op! Ons team staat klaar om eventuele zorgen weg te nemen en u te helpen bij het genieten van uw luxueuze zwembadervaring.

Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Zwembad laten aanleggen

Waar moet u aan denken bij het aanleggen van een luxe zwembad?

Het laten aanleggen van een zwembad in uw tuin of woning is dé stap naar ultieme ontspanning en luxe. Waterstijl neemt u mee in de belangrijkste overwegingen en beantwoordt in deze blog al uw vragen over de mogelijkheden en de beste keuzes voor een luxe zwembad!

24-06-2024
Lees meer
Waarom douchen voor het zwemmen belangrijk is | Waterstijl

Waarom douchen voor het zwemmen zo belangrijk is

Bij Waterstijl zetten we ons in voor duurzaamheid en pleiten we voor minimaal 30 seconden douchen voordat u een duik neemt in uw luxe zwembad.

29-05-2024
Lees meer
Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio | Waterstijl

Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio

Met trots kondigen we een gloednieuw zwembadproject aan, bij niemand minder dan Youtuber Gio Latooy. De wens was een groot zwembad in de villatuin van deze Youtuber, waarin familie en vrienden kunnen samenkomen.

01-05-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.