Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Sinds kort is er een nieuwe wetgeving omtrent het gebruik van chemische stoffen in zwembaden. Als toegewijde leverancier van hoogwaardige zwembadproducten, is het onze prioriteit om u op de hoogte te houden van eventuele veranderingen die van invloed kunnen zijn op uw zwemervaring. In dit nieuwsbericht leest u wat dit voor u betekent en welke aanpassingen wij binnen Waterstijl zullen doorvoeren. 

Richtlijnen voor zwavelzuurproducten in desinfectieprocedures

Recentelijk heeft de douane belastingdienst richtlijnen uitgegeven met betrekking tot het gebruik van zwavelzuur als een essentiële chemische stof voor desinfectie. Volgens deze voorschriften moeten we bij Waterstijl overschakelen naar zwavelzuur met een lagere concentratie. Hoewel deze verandering geen directe impact heeft op de effectiviteit van onze desinfectieprocedure, willen we transparant zijn over de mogelijke gevolgen die onze klanten kunnen ervaren. Zwavelzuur met een lagere concentratie kan resulteren in een licht gewijzigde dosering in ons desinfectieproces. 

Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid 

Bij Waterstijl kunt u erop vertrouwen dat ons deskundige team zorgvuldig de juiste verhoudingen blijft meten en handhaven, dankzij geavanceerde sensortechnologieën die de kwaliteit van uw zwemwater voortdurend monitoren. Het is van het grootste belang voor ons om ervoor te zorgen dat uw zwemervaring altijd van de hoogste kwaliteit is, zonder enige compromissen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Daarom zetten we ons in om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, met minimale verstoring van uw zwemroutine.

Heeft u vragen over deze wijziging in het desinfectieproces? Neem contact met ons op! Ons team staat klaar om eventuele zorgen weg te nemen en u te helpen bij het genieten van uw luxueuze zwembadervaring.

Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces | Waterstijl

Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces

Sinds kort is er een nieuwe wetgeving omtrent het gebruik van chemische stoffen in zwembaden. Wij leggen uit wat deze wijzigingen betekenen en wat het inhoudt voor uw zwembad.

06-03-2024
Lees meer
Steeds meer zorginstellingen moeten hun eigen zwembaden moeten, omdat dat de kosten simpelweg te hoog zijn.

Het belang van zwembaden voor zorginstellingen is groter dan ooit

Steeds meer zorginstellingen moeten hun eigen zwembaden moeten, omdat dat de kosten simpelweg te hoog zijn.

29-02-2024
Lees meer
Een dag uit het leven van een Uitvoerder bij Waterstijl luxe zwembaden

Een dag uit het leven van een Uitvoerder bij Waterstijl luxe zwembaden

Onze Uitvoerders zijn onmisbaar voor de correcte uitvoering en oplevering van onze luxe zwembad- en wellnessprojecten, maar hoe ziet hun dag er precies uit? We nemen je mee!

13-02-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.