Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Bij het aanschaffen van een zwembad in uw tuin of woning vind u het natuurlijk belangrijk dat de kwaliteit optimaal is. Een kunststof zwembad voldoet absoluut aan deze verwachtingen. In deze blog leest u alles over kunststof zwembaden! 

Wat kunt u verwachten van een kunststof zwembad?

Een kunststof zwembad is een voorgevormd zwembad dat gemaakt wordt op basis van polyester en wordt versterkt met glasvezel. Deze samenstelling zorgt voor een zwembad dat niet alleen licht is, maar ook nog eens sterk. En mocht dat nog niet genoeg zijn, kunststof zwembaden voelen ook nog eens heerlijk aan aan uw handen en voeten. De perfecte combinatie als u het ons vraagt! 

Hoe sneller, hoe beter

Een kunststof zwembad wordt voorgevormd in de fabriek. Hierdoor verloopt de plaatsing van dit bad zeer snel! Een kunststof zwembad kan binnen slechts 2 tot 4 dagen geïnstalleerd worden. 

De beste kwaliteit tegenover een eerlijke prijs

Natuurlijk staat voorop dat het gekozen polyester zwembad van topkwaliteit moet zijn, maar wij snappen dat de prijs ook een rol speelt. Kunststof zwembaden zijn relatief goedkoop als je kijkt naar de vele voordelen die het bad met zich meebrengt. Door het stevige materiaal gaat een kunststof zwembad erg lang mee, ook nog eens duurzaam dus! 

Goede isolatie

Zoals we al eerder vertelden, bestaat een kunststof zwembad uit één geheel, wat ook voor de isolatie een belangrijke rol speelt. Er zitten hierdoor namelijk geen zwakke naden of lasverbindingen in het bad die voor lekkages kunnen zorgen.

Daarnaast beschikken onze kunststof zwembaden over een thermische isolerende wandlaag. Deze laag zorgt ervoor dat het water goed warm blijft, wat weer zorgt voor energiebesparing.

Is een kunststof zwembad niet waar u naar op zoek bent? Dan is een RVS zwembad of een betegeld zwembad misschien iets voor u!

Heeft u nog vragen over een kunststof zwembad of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces | Waterstijl

Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces

Sinds kort is er een nieuwe wetgeving omtrent het gebruik van chemische stoffen in zwembaden. Wij leggen uit wat deze wijzigingen betekenen en wat het inhoudt voor uw zwembad.

06-03-2024
Lees meer
Steeds meer zorginstellingen moeten hun eigen zwembaden moeten, omdat dat de kosten simpelweg te hoog zijn.

Het belang van zwembaden voor zorginstellingen is groter dan ooit

Steeds meer zorginstellingen moeten hun eigen zwembaden moeten, omdat dat de kosten simpelweg te hoog zijn.

29-02-2024
Lees meer
Een dag uit het leven van een Uitvoerder bij Waterstijl luxe zwembaden

Een dag uit het leven van een Uitvoerder bij Waterstijl luxe zwembaden

Onze Uitvoerders zijn onmisbaar voor de correcte uitvoering en oplevering van onze luxe zwembad- en wellnessprojecten, maar hoe ziet hun dag er precies uit? We nemen je mee!

13-02-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.