Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Onze Uitvoerders zijn onmisbaar voor de correcte uitvoering en oplevering van onze luxe zwembad- en wellnessprojecten, maar hoe ziet hun dag er precies uit? We nemen je mee!


Geen dag hetzelfde bij Waterstijl 

Elke werkdag is er één vol dynamische ervaringen, variatie en uitdagingen. Vaak begint mijn dag op ons kantoor in Dordrecht. Hier kom ik samen met ons projectteam om de dag te plannen en eventueel nieuwe ontwikkelingen te bespreken. 

Wanneer ik mijn dag niet begin op kantoor, vind je me op de bouwlocatie, waar het echte werk plaatsvindt; het plaatsen van het zwembad. Een mooi resultaat van teamwork, waar we allemaal naartoe werken! 


Uitvoerder in de wereld van luxe zwembaden

Vaak beginnen mijn dagen met vergaderingen rondom de voortgang van onze projecten of met het doornemen van de laatste technische tekeningen met onze monteurs. 

De rest van de dag ben ik druk met het beheren van de planning; ik zorg dat alles op schema ligt en dat eventuele wijzigingen in planning of materiaalgebruik worden bijgehouden. Daarnaast ben ik als budgetbeheerder verantwoordelijk voor de kosten en zoek ik naar manieren om efficiënter te werken, zonder concessies te doen aan kwaliteit. 


Communicatie is key! 

Als Uitvoerder ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, monteurs en onderaannemers. Ik zorg ervoor dat de communicatie soepel verloopt en dat vragen of problemen snel worden opgelost. 

Ik vind het belangrijk om de lijntjes kort te houden met onze monteurs, dus een belletje aan het eind van de dag is wel op zijn plaats. We bespreken de gang van zaken en nemen de planning voor morgen door. 

Aan het eind van mijn werkdag stap ik met een voldaan gevoel de auto in. De planning voor morgen staat en alles loopt op rolletjes! 


Meer lezen over de werkzaamheden als Uitvoerder en wat je ervoor terugkrijgt? Bekijk dan onze vacature Uitvoerder en solliciteer! Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Waarom douchen voor het zwemmen belangrijk is | Waterstijl

Waarom douchen voor het zwemmen zo belangrijk is

Bij Waterstijl zetten we ons in voor duurzaamheid en pleiten we voor minimaal 30 seconden douchen voordat u een duik neemt in uw luxe zwembad.

29-05-2024
Lees meer
Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio | Waterstijl

Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio

Met trots kondigen we een gloednieuw zwembadproject aan, bij niemand minder dan Youtuber Gio Latooy. De wens was een groot zwembad in de villatuin van deze Youtuber, waarin familie en vrienden kunnen samenkomen.

01-05-2024
Lees meer
Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces | Waterstijl

Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces

Sinds kort is er een nieuwe wetgeving omtrent het gebruik van chemische stoffen in zwembaden. Wij leggen uit wat deze wijzigingen betekenen en wat het inhoudt voor uw zwembad.

06-03-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.