Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Onze bouwmonteurs zijn onmisbaar en zorgen elke dag weer dat de meest luxueuze zwembad- en wellness projecten worden gerealiseerd. Maar wat doet een bouwmonteur bij Waterstijl nu allemaal? Graag geven we u een kijkje achter de schermen tijdens een dag van één van onze bouwmonteurs.

05:15 Vandaag gaat de wekker om 05:15 uur. Om 06:00 uur vertrek ik naar de zaak om een sleutel af te geven van een ander project en om spullen te pakken voor mijn project van vandaag.

06:30 Eenmaal op de zaak aangekomen, schiet ik onze engineer aan. Ik vraag hem om de tekening van het project, zodat ik alles op de juiste maat kan monteren. De bouwtekeningen heb ik inmiddels grondig bestudeerd. Ik verzamel alle spullen die ik nodig heb voor de klus en drink gezellig nog een bak koffie met mijn collega’s in de kantine met voetbaltafel. Daar beleven we regelmatig plezier aan, maar vandaag hebben we een drukke planning!

07:15 Tijd om te vertrekken naar het project in Rotterdam. Het is niet zomaar een project, maar een bijzonder binnen- én buitenzwembad met een grote whirlpool. Alles is bouwkundig en wordt met glas mozaïek betegeld. Een mooie plek om aan het werk te gaan dus.

08:15 Eenmaal op het project aangekomen overleg ik met de uitvoerder en de betonbouwer over de skimmer die we gaan plaatsen voor de whirpool.

09:15 Het is weer tijd voor koffie! Samen met de andere collega’s op de bouw nemen we een korte pauze. Ondertussen hebben we meteen tijd om te overleggen over de zwembadbesturing van een ander project. We helpen elkaar graag door kennis uit te wisselen. Deze techniek wordt namelijk steeds verder doorontwikkeld! 

09:30 We monteren de skimmer op zijn plek aan de bekisting. Daarna sluiten we het leidingwerk aan naar de technische ruimte in de kelder waar drie filterinstallaties komen. We herstellen meteen een pvc-leiding die is afgebroken in het beton. 

12:30 Lunchtijd! Zodra de lunch erop zit, bereken ik door middel van de tekening en de inbouwdelen in het zwembad hoeveel materiaal ik de volgende keer nodig heb om al het leidingwerk af te persen op dichtheid. Ik maak overal foto’s van voor onze database.

14:30 In de bus rijd ik terug naar de zaak om het werk van vandaag na te bespreken en ik bestel direct nog wat materiaal. Ook bespreken we vast wat er morgen op de planning staat; het instellen van de elektra in een zwembadinstallatie die ervoor zorgt dat alles automatisch werkt.

16:00 De werkdag zit er op en ik ga weer naar huis. Al het materiaal voor morgen zit in de bus, zodat ik 's ochtends meteen richting de projectlocatie kan. Het was weer een productieve dag!

Spreekt dit verhaal je aan en wil je ook zo’n toffe baan? Bij Waterstijl zijn we altijd op zoek naar talent! Mail naar vacature@waterstijl.nl of bel 078 673 7373.

Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces | Waterstijl

Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces

Sinds kort is er een nieuwe wetgeving omtrent het gebruik van chemische stoffen in zwembaden. Wij leggen uit wat deze wijzigingen betekenen en wat het inhoudt voor uw zwembad.

06-03-2024
Lees meer
Steeds meer zorginstellingen moeten hun eigen zwembaden moeten, omdat dat de kosten simpelweg te hoog zijn.

Het belang van zwembaden voor zorginstellingen is groter dan ooit

Steeds meer zorginstellingen moeten hun eigen zwembaden moeten, omdat dat de kosten simpelweg te hoog zijn.

29-02-2024
Lees meer
Een dag uit het leven van een Uitvoerder bij Waterstijl luxe zwembaden

Een dag uit het leven van een Uitvoerder bij Waterstijl luxe zwembaden

Onze Uitvoerders zijn onmisbaar voor de correcte uitvoering en oplevering van onze luxe zwembad- en wellnessprojecten, maar hoe ziet hun dag er precies uit? We nemen je mee!

13-02-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.