Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Het laten aanleggen van een zwembad in uw tuin of woning is dé stap naar ultieme ontspanning en luxe. Waterstijl neemt u mee in de belangrijkste overwegingen en beantwoordt in deze blog al uw vragen over de mogelijkheden en de beste keuzes voor een luxe zwembad! 


Waarom een zwembad laten aanleggen? 

Een zwembad in uw eigen woning of tuin biedt vele voordelen. Naast dat het een geweldige plek is om te ontspannen en genieten met familie en vrienden, verhoogt het ook nog eens de waarde van uw woning. Beleef het ultieme genieten ‘gewoon’ bij u thuis met de zwembadprojecten van Waterstijl. 


Welke zwembadopties zijn er? 

Ons hart ligt bij het maken van unieke zwembadprojecten waarbij kwaliteit op nummer één staat! Ontdek ons brede aanbod aan luxe zwembaden:

Starline zwembaden

Waterstijl behoort tot een selecte groep die zich officiële dealer van Starline zwembaden mag noemen. En met trots, want deze populaire baden staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Starline zwembaden worden vervaardigd uit één stuk composiet, wat zorgt voor een naadloze afwerking en een lange levensduur. Bekijk ons brede aanbod aan Starline zwembaden

Starline zwembaden


Foliezwembaden

Bij foliezwembaden wordt de kuip van het zwembad bekleed met elastisch PVC. Dankzij deze PVC laag heeft een foliezwembad een hoge isolatiewaarde en beperkt u hierdoor warmteverlies. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om foliezwembaden, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Folie zwembad


Een betegeld zwembad 

Op zoek naar luxe met oneindig veel mogelijkheden? Dan is een betegeld zwembad perfect! Met tientallen opties in tegelpatronen en kleuren kunt u uw betonnen zwembad volledig naar uw smaak laten realiseren. Een veelzijdig stukje maatwerk van Waterstijl. 

Zwembad betegeld


RVS zwembaden 

Een RVS zwembad staat voor een tijdloos, verfijnd en sober design. Dit onderhoudsarme bad is een duurzame keuze met een prachtige heldere uitstraling. Met een inox zwembad van Waterstijl weet u zeker dat uw dromen worden overtroffen, lees meer over onze RVS zwembaden

RVS zwembaden


De belangrijkste overwegingen voor het aanleggen van een zwembad 


De locatie en grootte van uw luxe zwembad

Bij het aanleggen van een zwembad is de locatie en grootte van het zwembad van groot belang. 

Een goede locatie kan uw zwembad transformeren tot het middelpunt van uw tuin, waarbij we rekening houden met factoren zoals zonlicht, privacy, en de omliggende natuur. 

De grootte van uw zwembad moet in harmonie zijn met de beschikbare ruimte en uw persoonlijke wensen. Of u nu droomt van een ruim zwembad voor baantjes trekken of een intiem zwembad voor ontspanning, wij zorgen ervoor dat de afmetingen perfect aansluiten bij uw levensstijl en behoeften

Onze experts adviseren u graag over de locatie en de ideale afmetingen van uw luxe zwembad. 


Vind de ideale match binnen ons exclusieve assortiment 

We vinden het belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt binnen ons hoogwaardige assortiment. Daarom staan onze vakbekwame medewerkers klaar om u te helpen bij het maken van deze keuze. Het ruime aanbod van Waterstijl beschikt over luxe zwembaden in verschillende prijsklassen; van exclusieve maatwerk zwembaden tot meer budgetvriendelijke opties zoals foliezwembaden. 

Luxe zwembad kopen

Het belang van professioneel zwembadonderhoud 

Zwembad onderhoud is essentieel om optimaal te kunnen en blijven genieten van uw luxe zwembad. Dat betekent vertrouwen op een perfecte service. We bieden dan ook verschillende onderhoudscontracten aan, zodat u zonder zorgen kunt zwemmen wanneer u dat wilt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Bij Waterstijl zijn we pas tevreden wanneer uw dromen overtroffen zijn! 



Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Zwembad renovatie

De voordelen van een zwembadrenovatie van Waterstijl

Breng uw zwembad of wellness weer helemaal tot leven met een zwembadrenovatie van Waterstijl!

06-08-2024
Lees meer
Luxe zwembad van Waterstijl

Top trends in luxe zwembadontwerpen voor 2024

Ontdek de nieuwste trends en innovaties op het gebied van luxe zwembaden en wellness!

23-07-2024
Lees meer
Zwembad laten aanleggen

Waar moet u aan denken bij het aanleggen van een luxe zwembad?

Het laten aanleggen van een zwembad in uw tuin of woning is dé stap naar ultieme ontspanning en luxe. Waterstijl neemt u mee in de belangrijkste overwegingen en beantwoordt in deze blog al uw vragen over de mogelijkheden en de beste keuzes voor een luxe zwembad!

24-06-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.