Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

In onze drukke en veeleisende wereld is het belangrijk om af en toe een moment van ontspanning te vinden. Een van de beste manieren om te ontstressen en uw lichaam te revitaliseren, is door een whirlpool in huis te hebben.

Een thuis-spa biedt niet alleen luxe en comfort, maar ook talloze voordelen voor uw fysieke en mentale welzijn. In deze blog gaan we dieper in op waarom het hebben van een spa een geweldige investering is.


Ontspanning na een lange dag

Een van de belangrijkste redenen om een whirlpool thuis te hebben, is het ervaren van ultieme ontspanning. Na een lange dag werken of intensieve lichamelijke activiteit, biedt een whirlpool de perfecte omgeving om te ontspannen. Het warme water en de masserende jets helpen de spanning in uw spieren te verminderen en vermoeidheid te verlichten. U kunt uzelf onderdompelen in een rustgevende omgeving en genieten van een moment van pure ontspanning.

Verlichting van (spier)pijn 

Of u nu regelmatig sport, een zittende baan hebt of gewoon last hebt van gespannen spieren, een spa kan wonderen doen om pijn en ongemak te verlichten! De masserende jets in de whirlpool zorgen voor een gerichte en diepe massage, waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de spieren ontspannen. Dit helpt bij het verminderen van spierpijn, gewrichtspijn en stijfheid. Na een sessie in de whirlpool voelt u zich verfrist en hersteld.

Dag stress

Stress is een veelvoorkomend probleem waar u zo snel mogelijk vanaf wilt. Een spa kan dienen als uw persoonlijke oase van rust, waar u kunt ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven. Het warme water en de masserende jets stimuleren de productie van endorfines, ook wel bekend als de "gelukshormonen", die een gevoel van welzijn en ontspanning bevorderen. Een regelmatige whirlpool-sessie kan u helpen om stress te verminderen en een positieve gemoedstoestand te bevorderen.

Slapen als een roos

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond lichaam en een scherpe geest. Een whirlpool kan u helpen om beter te slapen. Hoe dat werkt? Het warme water en de ontspannende massage bevorderen een diepe ontspanning, wat resulteert in een betere slaapkwaliteit. Door regelmatig voor het slapengaan in de whirlpool te ontspannen, kunt u sneller in slaap vallen en genieten van een verkwikkende nachtrust.

Welke whirlpool past bij mij?

Bij Waterstijl bieden we een ruim assortiment aan verschillende whirlpools. Gaat u voor een plug & play Serena Spa of een maatwerk whirlpool?

Maatwerk nodig? Ga voor een bouwkundige whirlpool!
Heeft u een heel specifiek idee van hoe uw whirlpool eruit moet komen te zien en wilt u deze helemaal op laten gaan in uw interieur? Dan is een bouwkundige whirlpool iets voor u. Deze spa kan ook volledig geïntegreerd worden in uw zwembad. Ook een ingebouwde whirlpool is mogelijk, voor zowel binnen-als buitengebruik.

Ontworpen voor de ultieme wellness experience: Serena Spa’s
De Serena Spa’s zijn spa’s van prachtige kwaliteit, gemaakt in Nederland. Tussen de elf ergonomische modellen zit er altijd wel eentje die perfect is voor u. Gaat u bijvoorbeeld voor de Spa Melbourne, een compacte whirlpool voor 3 personen die ideaal is voor op het dakterras, of heeft u wat meer ruimte nodig en gaat u voor de Spa Geneva, geschikt voor 6 personen en met 55 massagejets?

We begrijpen dat er veel te kiezen valt. Daarom adviseren we u graag! Neem contact op. 

Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio | Waterstijl

Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio

Met trots kondigen we een gloednieuw zwembadproject aan, bij niemand minder dan Youtuber Gio Latooy. De wens was een groot zwembad in de villatuin van deze Youtuber, waarin familie en vrienden kunnen samenkomen.

01-05-2024
Lees meer
Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces | Waterstijl

Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces

Sinds kort is er een nieuwe wetgeving omtrent het gebruik van chemische stoffen in zwembaden. Wij leggen uit wat deze wijzigingen betekenen en wat het inhoudt voor uw zwembad.

06-03-2024
Lees meer
Steeds meer zorginstellingen moeten hun eigen zwembaden moeten, omdat dat de kosten simpelweg te hoog zijn.

Het belang van zwembaden voor zorginstellingen is groter dan ooit

Steeds meer zorginstellingen moeten hun eigen zwembaden moeten, omdat dat de kosten simpelweg te hoog zijn.

29-02-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.