Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

U heeft het vast voorbij zien komen; in november 2023 was Waterstijl aanwezig op de EXCELLENT woonbeurs in Ahoy met een echt, exclusief zwembad! Een mooi moment om mensen te inspireren en te laten zien waar Waterstijl voor staat. Op de EXCELLENT beurs komen vele vooraanstaande bedrijven op het gebied van luxe wonen en leven samen.

Waterstijl is Excellent expert!

Maar Excellent is meer dan dat. Naast de woonbeurs is het een uitgever van een Glossy magazine (EXCELLENT wonen & leven) en hebben ze een website vol inspiratie als ultieme bron om je woon- & levensstijl te verrijken. Ook daar is Waterstijl goed vertegenwoordigd met een eigen partnerpagina en zijn er verschillende projecten van onze luxe zwembaden te bewonderen.

EXCELLENT-keurmerk

Op het inspiratieplatform vindt u een grote variatie aan hot topics, met als doel te inspireren of kennis te maken met één van de EXCELLENT professionals, zoals Waterstijl! 

Wij zijn dat ook trots dat we voorzien zijn van het EXCELLENT-keurmerk en ons EXCELLENT expert mogen noemen. Dit houdt in dat we aan de EXCELLENT voorwaarden voldoen van puur vakmanschap, exclusiviteit en ultieme luxe. Een mooi compliment dachten wij!

Waterstijl is Excellent expert!


Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Zwembad laten aanleggen

Waar moet u aan denken bij het aanleggen van een luxe zwembad?

Het laten aanleggen van een zwembad in uw tuin of woning is dé stap naar ultieme ontspanning en luxe. Waterstijl neemt u mee in de belangrijkste overwegingen en beantwoordt in deze blog al uw vragen over de mogelijkheden en de beste keuzes voor een luxe zwembad!

24-06-2024
Lees meer
Waarom douchen voor het zwemmen belangrijk is | Waterstijl

Waarom douchen voor het zwemmen zo belangrijk is

Bij Waterstijl zetten we ons in voor duurzaamheid en pleiten we voor minimaal 30 seconden douchen voordat u een duik neemt in uw luxe zwembad.

29-05-2024
Lees meer
Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio | Waterstijl

Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio

Met trots kondigen we een gloednieuw zwembadproject aan, bij niemand minder dan Youtuber Gio Latooy. De wens was een groot zwembad in de villatuin van deze Youtuber, waarin familie en vrienden kunnen samenkomen.

01-05-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.