Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Een mooi zwembad moet mooi blijven. Daarom delen we waardevolle tips en tricks voor het onderhoud van uw zwembad, zodat u altijd kunt genieten van een kristalhelder en gezond zwemparadijs in uw eigen achtertuin. 

Met onze expertise en jarenlange ervaring helpen we u graag om uw zwembad in topconditie te houden. Lees verder en ontdek wat u naast onze zwembad onderhoudsservice zelf kunt doen om het beste uit uw zwembad te halen.

Begin met een goede waterbalans

Een goede waterbalans is essentieel voor een helder zwembad. Zorg ervoor dat de pH-waarde, alkaliniteit en chloorniveaus in balans zijn. Regelmatig testen en aanpassen is hierbij belangrijk. Tegenwoordig kunt u ook zwemmen zonder chloor. Een zwembad zonder chloor is verrijkt met zuurstof. Hier leest u er alles over.

Reiniging en filtratie

Een regelmatig schoonmaak- en filtratieproces is cruciaal om vuil, bladeren en andere verontreinigingen uit uw zwembad te verwijderen. Skim regelmatig het oppervlak: Verwijder bladeren, insecten en ander drijvend vuil met behulp van een zwembadskimmer. Doe dit regelmatig om te voorkomen dat het vuil naar de bodem zinkt en het water troebel maakt.

Onderhoud van zwembadapparatuur

Om ervoor te zorgen dat uw zwembadinstallaties optimaal werken, is regelmatig onderhoud van cruciaal belang. Met het onderhoudscontract van Waterstijl worden de pompen, filters, verwarmingssystemen en andere apparatuur goed onderhouden.Hiermee verlengt u de levensduur van uw zwembadapparatuur en maximaliseert u de prestaties.

Veiligheid en zwembadafdekkingen

Naast het onderhouden van uw zwembad is veiligheid ook van groot belang. Denk hierbij aan zwembadafdekkingen, alarmsystemen en andere veiligheidsmaatregelen. U ontdekt hier meer over onze verschillende zwembadafdekkingen en welke het beste bij uw zwembad passen.

Met deze tips en tricks bent u goed op weg naar een kristalhelder en goed onderhouden zwembad. Door regelmatig onderhoud, het behoud van een goede waterbalans en het volgen van de juiste schoonmaak- en filtratiemethoden, zult u kunnen genieten van een verfrissend zwemparadijs in uw eigen achtertuin. Vergeet niet dat Waterstijl altijd klaarstaat om u te helpen met professioneel advies en ondersteuning. Ook als uw zwembad niet door ons is gerealiseerd!

Neem contact met ons op en laat ons u begeleiden bij het onderhouden van uw droomzwembad.

Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Waarom douchen voor het zwemmen belangrijk is | Waterstijl

Waarom douchen voor het zwemmen zo belangrijk is

Bij Waterstijl zetten we ons in voor duurzaamheid en pleiten we voor minimaal 30 seconden douchen voordat u een duik neemt in uw luxe zwembad.

29-05-2024
Lees meer
Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio | Waterstijl

Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio

Met trots kondigen we een gloednieuw zwembadproject aan, bij niemand minder dan Youtuber Gio Latooy. De wens was een groot zwembad in de villatuin van deze Youtuber, waarin familie en vrienden kunnen samenkomen.

01-05-2024
Lees meer
Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces | Waterstijl

Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces

Sinds kort is er een nieuwe wetgeving omtrent het gebruik van chemische stoffen in zwembaden. Wij leggen uit wat deze wijzigingen betekenen en wat het inhoudt voor uw zwembad.

06-03-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.