Functionele luxe


Waterstijl laat dromen uitkomen


Als wensen groter zijn dan de beschikbare ruimte, laat Waterstijl dromen uitkomen. In Ridderkerk kregen we een betonnen kelder aangeleverd door de aannemer waar we een bijzonder zwembad met wellness mochten creëren.

Door het gebruik van strakke vormen en harde materialen hebben we een akoestiek plafond geïnstalleerd. We ontwierpen en realiseerden een verlichtingsplan wat precies voor de juiste sfeer zorgt.

Uiteraard moest de kelder voorzien worden van een zwembad, ook al zou er dan geen geschikte ruimte overblijven voor een feestje. Die uitdaging gingen we aan en we realiseerden een zwembad met een beweegbare bodem, een unicum in Nederland. De verticale beplanting, gebruikte materialen en steensoorten, zorgen voor de gewenste sfeer.

Om aan alle wensen te voldoen, is het zwembad uitgerust met een zwemmachine. Daarnaast is een maatwerk whirlpool gesitueerd in mozaïek. Achter de whirlpool bevinden zich de doucheruimte met sunshower, een op maat gemaakte stoomcabine en een maatwerk sauna, gecombineerd met een infraroodsysteem.

In de ruimte verzorgden we alle glas- en tegelwerk en de complete klimaatbeheersing. Het volledige projectmanagement voor dit project was in handen van Waterstijl. Het is een project met een zeer hoge afwerkingsgraad, waar we uitermate trots op zijn.

Hebben we u geïnspireerd?

Door onze kennis over wellness in het algemeen en zwembaden in het bijzonder, lukt het elke keer weer om samen met de klant een droom te realiseren.

Deel dit project