Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Terug naar overzicht

Ibiza dichterbij dan ooit

Een lang zwembad die aansluit op het bestaande terras aan de woning, dat was de wens van de familie voor deze tuin. Uiteindelijk is dit buitenzwembad een echte parel geworden die de wensen zeker niet tekort doet. Nadat het bouwkundige zwembad was voorzien van beton door de aannemer, mochten wij het bekleden met kunststof. 

De inlooptrap is voorzien van een heerlijke gedeelte om te loungen. Op dit zogenaamde strand, waar een laag van 10 tot 15 centimeter water in staat, kan een strandstoel geplaatst worden om te zonnebaden; alsof u zich waant in Ibiza. Snel afkoelen? Dat gaat perfect onder de ruime buitendouche.


Een fijne temperatuur

De geïntegreerde lamellenafdekking van Starline is compleet onzichtbaar verwerkt in de constructie van het zwembad. Bij één druk op de knop komen de solar lamellen (die meteen zorgen voor de verwarming van het bad) naar boven en wordt het water afgedekt. Zo heeft niemand last van blaadjes en andere viezigheid tijdens het zwemmen. Daarbij biedt de afdekking ook een stukje veiligheid en zorgt het ervoor dat het bad verwarmd wordt, maar tegelijkertijd ook warm blijft.  


Genieten zonder chloor

De waterzuivering is voorzien van een hydrolyse systeem. Dit betekent een chloorloos bad! Nooit meer last van geïrriteerde ogen dus. Daarmee wordt de grootste en laatste zorg: ‘welke zwembroek zal ik vandaag eens aantrekken…?’. Zorgeloos genieten dus.Bouwkundig chloorloos bad
Bouwkundig chloorloos bad
Strak buitenbad met buitendouche
Strak buitenbad met buitendouche
Bouwkundig chloorloos bad
Strak buitenbad met buitendouche
Strak buitenbad met buitendouche
Bouwkundig chloorloos bad

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.