Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Terug naar overzicht

Luxe en ontspanning op één

Bij Waterstijl zijn we gespecialiseerd in het realiseren van dromen. En dan bedoelen we natuurlijk droomzwembaden én wellnessruimtes! Soms hebben we te maken met een wel heel bijzonder project waarbij we extra geïnspireerd raken. Dat was zeker het geval bij dit project.

Op een bosrijke kavel in het duingebied van Bentveld mochten wij een complete wellness uitvoeren. Niet zomaar een; namelijk ónder een bestaande duin. Door de ruimte op te laten gaan in de natuurlijke plooiing van de tuin, valt de omvang van de wellness nagenoeg totaal niet op. Met de zee als ‘buurman’ kunt u dit project plaatsen in de categorie ‘nog nooit eerder gezien in Nederland’.

Het infinity zwembad van 20 meter lang zorgt voor een bijzonder spiegeleffect. Door het overloopsysteem staat de waterspiegel gelijk aan de vloer. Dit brengt een prachtige uitstraling teweeg en is een lust voor het oog. Het is heerlijk ontspannen in de bijzondere uitsparing, die geheel is uitgevoerd in mozaïek. 

Betegeld zwembad en bouwkundige whirlpool

Naast het betegelde zwembad is er een bouwkundige whirlpool op maat geplaatst die dezelfde mozaïeken uitvoering heeft als de uitsparing. Deze is voorzien van lucht- en watermassage. In de wellness wordt minimaal gebruik gemaakt van chemicaliën om zo de waterkwaliteit te garanderen. De gehele installatie is uiteraard energiezuinig. Door de grote open pui staat u direct in contact met de tuin. 

Online kunnen alle belangrijke parameters via een dashboard worden uitgelezen en aangestuurd. Er is geen badafdekking nodig, omdat er een speciale luchtbehandelingssysteem aan zit gekoppeld.

In deze bijzondere wellness staat luxe en ontspanning op één.

Betegeld zwembad met whirlpool
Wellness onder de duinen
Wellness onder de duinen
Betegeld zwembad met whirlpool
Betegeld zwembad met whirlpool
Wellness onder de duinen
Wellness onder de duinen

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.