Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Terug naar overzicht

Tegen de stroom in met de zwemmachine

Eindeloos zwemmen in een bad van minimale afmetingen? De ultieme SWIMSTREAM® zwemmachine maakt het mogelijk! Zo kunt uw zwembad inzetten als sportbad, zonder dat u een bad van lang formaat nodig heeft.

Het Swimstream propeller-aangedreven tegenstroomsysteem genereert een brede, diepe en in snelheid regelbare waterstroom. Dit zorgt voor een gladde stroming, zonder vervelende turbulentie en harde stralen. Van een kabbelend beekje tot een wild stromende rivier. Hoe hard u wilt zwemmen is helemaal aan u. Op volle kracht verplaatst Swimstream meer dan één miljoen liter water per uur!

Een SWIMSTREAM® is géén jetstream 

De zwemmachine is veruit superieur aan de conventionele tegenstroom technieken, zoals de jetstream pomp. Deze verplaatst slechts ±70.000 liter, in een harde, vaak niet regelbare waterstraal. Dit betekent dat bij een jetstream de stroming waar u tegenin zwemt aanzienlijk minder breed en diep is dan bij een Swimstream.

Tegenstroominstallatie in nieuwe én bestaande zwembaden

De tegenstroom zwemsystemen worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, voor gebruik in nieuwe én bestaande baden. Ervaar het gevoel van zwemmen in open water nu in uw eigen zwembad. 

De Swimstream zwemmachine wordt in Nederland ontwikkeld en op maat geleverd. Waterstijl kan u als officieel Swimstream Dealer informeren over alle mogelijkheden.

Ga eens tegen de stroom in met een Swimstream!

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Een vraag, of gewoon eens kennis maken?

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.