Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Droomt u van een luxe zwembad in uw eigen tuin of binnenruimte? Bij Waterstijl maken we die droom werkelijkheid. Van het eerste ontwerp tot de afwerking en het onderhoud; wij begeleiden u stap voor stap door het gehele proces. We vertellen u graag wat u kunt verwachten bij het realiseren van uw droomzwembad. 

Een breed assortiment in luxe zwembaden

Wanneer u kiest voor Waterstijl, kunt u kiezen uit een breed aanbod aan hoogwaardige zwembaden. Gaat u voor een strak, modern design met een Starline zwembad of voor een rustieke uitstraling met een betegeld zwembad

Onze vakbekwame adviseurs bespreken graag uw wensen en helpen u de juiste keuzes te maken. Of u nu kiest voor een prefab zwembad of een op maat gemaakt ontwerp, wij zorgen ervoor dat uw zwembad naadloos aansluit bij de stijl van uw tuin en woning.

betegeld zwembad

Afwerking met hoogwaardige materialen

Bij Waterstijl draait alles om vakmanschap en exclusiviteit. Na het bepalen van het type zwembad, begeleiden wij u bij het selecteren van de afwerkingsmaterialen. Denk aan luxe tegelwerk of een stijlvol omliggend terras. 

Onze experts zorgen ervoor dat de afwerking niet alleen esthetisch, maar ook functioneel perfect is. Alles wordt zorgvuldig samengesteld om een duurzaam, veilig en prachtig eindresultaat te garanderen.

luxe zwembad kopen

Zwembadtoebehoren die het verschil maken

Wilt u nog meer genieten van uw zwembad? Dat kan met onze zwembadtoebehoren zoals beweegbare zwembadbodems, lichtplannen en zwemmachines

Deze elementen dragen niet alleen bij aan het comfort, maar versterken ook de luxe uitstraling van uw zwembad. Van een sportieve zwemervaring tot aan ultieme ontspanning, wij hebben de accessoires die passen bij uw levensstijl!

zwembad laten aanleggen

Levering en vakkundige plaatsing

Bij Waterstijl nemen wij de zorgen van het installatieproces volledig uit handen. Ons ervaren team coördineert elke stap, van levering tot plaatsing, zodat alles vlekkeloos verloopt. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten.

Zwemmen zonder zorgen 

Met onze uitgebreide onderhoudsservices zorgen we ervoor dat uw luxe zwembad in topconditie blijft. Wij zorgen voor uitstekende waterkwaliteitbeheer en technische ondersteuning, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten. 

Bent u klaar om een luxe zwembad te laten realiseren dat uw verwachtingen overtreft? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden bij Waterstijl.

Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Zwembad laten aanleggen

Een zwembad laten aanleggen door Waterstijl: dit kunt u verwachten!

Droomt u van een luxe zwembad in uw eigen tuin of binnenruimte? Bij Waterstijl maken we die droom werkelijkheid. Van het eerste ontwerp tot de afwerking en het onderhoud; wij begeleiden u stap voor stap door het gehele proces.

16-09-2024
Lees meer
Zwembad renovatie

De voordelen van een zwembadrenovatie van Waterstijl

Breng uw zwembad of wellness weer helemaal tot leven met een zwembadrenovatie van Waterstijl!

06-08-2024
Lees meer
Luxe zwembad van Waterstijl

Top trends in luxe zwembadontwerpen voor 2024

Ontdek de nieuwste trends en innovaties op het gebied van luxe zwembaden en wellness!

23-07-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.