Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Het klinkt als een droom; ontspannen én gezond bezig zijn voor uw lichaam! Bij Waterstijl weten we dat maar al te goed en daar zetten we ons graag voor in. 

Alles voor uw gezondheid

Dat u tijdens het zwemmen uw lichaam ontspant is wel duidelijk, maar het brengt voor nog veel meer gezondheidsvoordelen met zich mee. Naast het feit dat zwemmen goed is voor uw conditie en het stress vermindert, verlaagt het ook de risico’s op hart- en vaatziekten. Een win-winsituatie dus.

Dit komt doordat zwemmen een cardiovasculaire activiteit is, wat betekent dat het uw bloeddruk en cholesterol verlaagt. Deze factoren zorgen voor een gezonder hart! 

Sterkere botten en spieren

Zwemmen verhoogt de botdichtheid en zorgt voor een grotere spieruithoudingsvermogen. Dit beschermt uw lichaam weer tegen kneuzingen en botten! 

Geen stress meer

In het water ontspant u uw spieren, wat al zorgt voor een fijn gevoel. Maar ook maakt u verschillende gelukshormonen aan tijdens het zwemmen; endorfine, dopamine en serotonine. Deze stofjes zorgen ervoor dat jij u zich minder gestrest voelt! 

Partnership Hart voor de Zaak

Omdat we ons bij Waterstijl graag inzetten voor uw gezondheid, zijn we vanaf 1 maart Hart voor de Zaak partner van de Hartstichting. Dit betekent dat wij ons inzetten voor een gezonder hart voor iedereen. 

Samen met onze klanten streven we ernaar om de Hartstichting een warm hart toe te dragen en ambassadeurs voor dit mooie doel te creëren.

Benieuwd naar wat dit partnership nog meer inhoud? U leest het hier. Bekijk ook onze andere blog over de vele voordelen van zwemmen! 

Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Waarom douchen voor het zwemmen belangrijk is | Waterstijl

Waarom douchen voor het zwemmen zo belangrijk is

Bij Waterstijl zetten we ons in voor duurzaamheid en pleiten we voor minimaal 30 seconden douchen voordat u een duik neemt in uw luxe zwembad.

29-05-2024
Lees meer
Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio | Waterstijl

Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio

Met trots kondigen we een gloednieuw zwembadproject aan, bij niemand minder dan Youtuber Gio Latooy. De wens was een groot zwembad in de villatuin van deze Youtuber, waarin familie en vrienden kunnen samenkomen.

01-05-2024
Lees meer
Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces | Waterstijl

Belangrijke wijziging in ons desinfectieproces

Sinds kort is er een nieuwe wetgeving omtrent het gebruik van chemische stoffen in zwembaden. Wij leggen uit wat deze wijzigingen betekenen en wat het inhoudt voor uw zwembad.

06-03-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.