Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Het klinkt als een droom; ontspannen én gezond bezig zijn voor uw lichaam! Bij Waterstijl weten we dat maar al te goed en daar zetten we ons graag voor in. 

Alles voor uw gezondheid

Dat u tijdens het zwemmen uw lichaam ontspant is wel duidelijk, maar het brengt voor nog veel meer gezondheidsvoordelen met zich mee. Naast het feit dat zwemmen goed is voor uw conditie en het stress vermindert, verlaagt het ook de risico’s op hart- en vaatziekten. Een win-winsituatie dus.

Dit komt doordat zwemmen een cardiovasculaire activiteit is, wat betekent dat het uw bloeddruk en cholesterol verlaagt. Deze factoren zorgen voor een gezonder hart! 

Sterkere botten en spieren

Zwemmen verhoogt de botdichtheid en zorgt voor een grotere spieruithoudingsvermogen. Dit beschermt uw lichaam weer tegen kneuzingen en botten! 

Geen stress meer

In het water ontspant u uw spieren, wat al zorgt voor een fijn gevoel. Maar ook maakt u verschillende gelukshormonen aan tijdens het zwemmen; endorfine, dopamine en serotonine. Deze stofjes zorgen ervoor dat jij u zich minder gestrest voelt! 

Partnership Hart voor de Zaak

Omdat we ons bij Waterstijl graag inzetten voor uw gezondheid, zijn we vanaf 1 maart Hart voor de Zaak partner van de Hartstichting. Dit betekent dat wij ons inzetten voor een gezonder hart voor iedereen. 

Samen met onze klanten streven we ernaar om de Hartstichting een warm hart toe te dragen en ambassadeurs voor dit mooie doel te creëren.

Benieuwd naar wat dit partnership nog meer inhoud? U leest het hier. Bekijk ook onze andere blog over de vele voordelen van zwemmen!

Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Waterstijl blog | Zwemmen voor uw hart

Zwemmen voor uw hart

Het klinkt als een droom; ontspannen én gezond bezig zijn voor uw lichaam! Bij Waterstijl weten we dat maar al te goed en daar zetten we ons graag voor in.

16-03-2023
Lees meer
Waterstijl Hart voor de Zaak partnership

Partnership met de Hartstichting: Hart voor de Zaak

Waterstijl zet zich per 1 maart in als Hart voor de Zaak partner van de Hartstichting voor een hartgezonder en hartveiliger Nederland.

16-03-2023
Lees meer
Waterstijl Blog | De voordelen van een Starline zwembad

De voordelen van een Starline zwembad

Starline staat bekend om hun hoogwaardige zwembaden en is de meest ervaren fabrikant van Monoblock zwembaden in Nederland en België.

10-03-2023
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met de privacyverklaring.