Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Werken aan een gezond hart

Waterstijl ziet het belang van een gezonde levensstijl en een gezond hart maar al te goed in. Wij hebben hart voor onze werknemers en vinden het belangrijk om ze te motiveren goed voor hun hart te zorgen. Per 1 maart 2023 hebben we ons Hart voor de Zaak partnership gestart met de Hartstichting om nog meer harten gezond te houden. 

Nederland telt nu 1,7 miljoen mensen met een hart- of vaatziekte. Als we geen actie ondernemen komen er de volgende 10 jaar een half miljoen hartpatiënten bij. Daarom dragen we bij aan oplossingen om de harten van Nederland gezond te houden. Hierbij staan drie thema’s centraal: 

Iedereen kent z’n hart en leeft hartgezond
Mede dankzij onze bijdrage helpt de Hartstichting Nederlanders hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen.

Iedereen snelle hulp
Mede dankzij onze bijdrage zorgt de Hartstichting ervoor dat iedereen snelle hulp krijgt bij een hartstilstand, beroerte of hartinfarct en zoveel mogelijk mensen in goede gezondheid overleven.

Iedereen de beste behandeling
Mede dankzij onze bijdrage stimuleert en financiert de Hartstichting innovatie en onderzoek om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en steeds beter te behandelen.

Veiligheid voorop

Voor ons als bedrijf zorgt deze samenwerking ook voor belangrijke stappen. Zo zullen onze werknemers een reanimatiecursus volgen en wordt ons gebouw voorzien van een AED. Ook de andere bedrijven op de Dordtse Kill III kunnen hier gebruik van maken.

Samen met onze klanten streven we ernaar om de Hartstichting een warm hart toe te dragen en ambassadeurs voor dit mooie doel te creëren! Wilt u zelf ook donateur worden? Dat kan hier. Lees ook onze blog over hoe zwemmen bijdraagt aan het gezond hart.

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.