Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Bij Waterstijl hebben we het voorrecht om te werken aan enkele van de meest indrukwekkende zwembadprojecten in Nederland. Elk jaar zien we nieuwe trends op het gebied van luxe zwembaden en wellness, en wij staan graag vooraan bij deze innovaties. Hier zijn de trends die wij bij Waterstijl opmerken en actief integreren in onze projecten.


Beweegbare zwembadbodems

Een van de meest opvallende trends is de introductie van zwembaden met beweegbare bodems. Deze ingenieuze technologie maakt het mogelijk om de diepte van het zwembad aan te passen of het geheel te transformeren in een stevige vloer; ideaal voor feestjes! Als u het ons vraagt is dit één van de beste manieren om een multifunctionele ruimte te creëren. 

Bekijk een project met beweegbare zwembadbodem.

Beweegbare zwembadbodem


Infinity pools met overloopsystemen

Infinity pools blijven een favoriet in de wereld van luxe zwembaden. Deze zwembaden bieden een naadloze overgang tussen het wateroppervlak en de horizon, wat zorgt voor een adembenemend uitzicht. In 2024 zien we een toenemende populariteit van overloopsystemen die ook nog eens erg praktisch blijken, doordat ze vuil en bladeren automatisch afvoeren. 

Bekijk een project met infinity pool.

Infinity zwembad met overloopsystemen


Verhoogde loungegedeeltes

Verhoogde loungegedeeltes in zwembaden bieden de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het water zónder volledig onder te duiken. We rusten deze zones uit met comfortabele zitplaatsen en kunnen deze ook aanvullen met jacuzzi-jets voor extra luxe.

Bekijk een project met verhoogd loungegedeelte.

Luxe zwembad met verhoogd loungegedeelte


Zwemmachines voor fitness

Voor degenen die graag fit blijven, worden zwemmachines steeds populairder. Deze machines genereren een stroom tegen de gebruiker in, waardoor men effectief in een beperkte ruimte kan zwemmen. Ideaal voor zowel beginners als ervaren zwemmers die hun training naar een hoger niveau willen tillen.

Bekijk een project met een zwemmachine.

Luxe zwembad met zwemmachine

Bij Waterstijl zijn we altijd enthousiast om de nieuwste trends en innovaties in luxe zwembadontwerpen te verkennen en te integreren in onze projecten. Of het nu gaat om de veelzijdigheid van beweegbare zwembadbodems, adembenemende infinity pools, de ontspanning van verhoogde loungegedeeltes, of de functionaliteit van zwemmachines voor fitness, we streven ernaar om voorop te blijven lopen in de wereld van luxe zwembaden en wellness.

We hopen dat deze trends u inspireren bij het uitdenken van uw eigen luxe zwembad. Onze experts staan klaar om u te adviseren en uw dromen werkelijkheid te maken. 

Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Zwembad renovatie

De voordelen van een zwembadrenovatie van Waterstijl

Breng uw zwembad of wellness weer helemaal tot leven met een zwembadrenovatie van Waterstijl!

06-08-2024
Lees meer
Luxe zwembad van Waterstijl

Top trends in luxe zwembadontwerpen voor 2024

Ontdek de nieuwste trends en innovaties op het gebied van luxe zwembaden en wellness!

23-07-2024
Lees meer
Zwembad laten aanleggen

Waar moet u aan denken bij het aanleggen van een luxe zwembad?

Het laten aanleggen van een zwembad in uw tuin of woning is dé stap naar ultieme ontspanning en luxe. Waterstijl neemt u mee in de belangrijkste overwegingen en beantwoordt in deze blog al uw vragen over de mogelijkheden en de beste keuzes voor een luxe zwembad!

24-06-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.