Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Niets is verfrissender dan een duik in kristalhelder water. Zo ook in uw zwembad thuis. Bij Waterstijl zetten we ons in voor duurzaamheid en pleiten we voor minimaal 30 seconden douchen voordat u een duik neemt in uw luxe zwembad. Geschat wordt namelijk dat slechts 35% van de mensen douchen voor het zwemmen. En dat terwijl dit kleine gebaar de waterkwaliteit met maar liefst 75% verbetert

Doordat er minder chemicaliën nodig zijn bespaart u water, omdat het zwembad minder vaak grondig gereinigd hoeft te worden. Zo wordt het onderhoud van uw zwembad weer een stukje makkelijker.

De impact van vooraf douchen

Douchen na het zwemmen is gebruikelijk, maar douchen vóór het zwemmen is dus minstens zo belangrijk. Ons lichaam brengt onzichtbare vervuiling mee zoals bodylotion, zweet en huidvetten. Door kort te douchen, blijft het zwembadwater schoner en frisser. Bovendien zal het water minder koud aanvoelen na een korte douche. Alleen maar voordelen!

Naast het verbeteren van de waterkwaliteit, helpt vooraf douchen ook om gezondheidsrisico's te verminderen. Minder chemicaliën in het water betekent minder kans op huid- en oogirritaties. Het draagt ook bij aan een aangenamere zwemervaring voor iedereen, omdat het water schoner en hygiënischer blijft.

Wie had gedacht dat u in 30 seconden zoveel verschil kunt maken?

Lees meer over wat wij kunnen betekenen in het onderhoud van uw zwembad. 

Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Zwembad laten aanleggen

Waar moet u aan denken bij het aanleggen van een luxe zwembad?

Het laten aanleggen van een zwembad in uw tuin of woning is dé stap naar ultieme ontspanning en luxe. Waterstijl neemt u mee in de belangrijkste overwegingen en beantwoordt in deze blog al uw vragen over de mogelijkheden en de beste keuzes voor een luxe zwembad!

24-06-2024
Lees meer
Waarom douchen voor het zwemmen belangrijk is | Waterstijl

Waarom douchen voor het zwemmen zo belangrijk is

Bij Waterstijl zetten we ons in voor duurzaamheid en pleiten we voor minimaal 30 seconden douchen voordat u een duik neemt in uw luxe zwembad.

29-05-2024
Lees meer
Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio | Waterstijl

Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio

Met trots kondigen we een gloednieuw zwembadproject aan, bij niemand minder dan Youtuber Gio Latooy. De wens was een groot zwembad in de villatuin van deze Youtuber, waarin familie en vrienden kunnen samenkomen.

01-05-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.