Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Zwemmen is gezond! Waterstijl ziet het belang van een gezonde levensstijl en een gezond hart maar al te goed in. Daarom zetten we ons per 1 maart in als Hart voor de Zaak partner van de Hartstichting voor een hartgezonder en hartveiliger Nederland.

Waarom steunen wij de Hartstichting?

Het aantal hartpatiënten groeit. Als we in Nederland niets doen, komen er in 10 jaar een half miljoen hartpatiënten bij. Daarom dragen wij als Hart voor de Zaak partner bij aan oplossingen om de harten van Nederland gezond te houden. Zo komen we een stapje dichterbij de droom van de Hartstichting: iedereen een gezond hart. 

Wat houdt het in voor onze klanten?

Dat zwemmen gezond is weten wij natuurlijk allang. Het partnership dat we nu aangaan met de Hartstichting is dan ook een mooie kans om dit kracht bij te zetten. Samen met onze klanten streven we ernaar om de Hartstichting een warm hart toe te dragen en ambassadeurs voor dit mooie doel te creëren.

Ook onze medewerkers gaan aan de slag

Later dit jaar houden wij een reanimatiecursus bij Waterstijl, waarin onze medewerkers leren hoe ze moeten handelen bij een hartstilstand en hoe ze een AED moeten gebruiken. Ook krijgt Waterstijl zelf een AED die wij aan de buitenkant van het gebouw hangen. Hierdoor kunnen ook de andere bedrijven op bedrijventerrein Dordtse Kil III hier gebruik van maken.

Meer weten over de Hartstichting of zelf donateur worden? Kijk dan op hartstichting.nl. Lees ook onze blog over zwemmen voor uw hart.

Waterstijl luxe zwembaden

Meer Waterstijl blogs

Blogs
Zwembad laten aanleggen

Waar moet u aan denken bij het aanleggen van een luxe zwembad?

Het laten aanleggen van een zwembad in uw tuin of woning is dé stap naar ultieme ontspanning en luxe. Waterstijl neemt u mee in de belangrijkste overwegingen en beantwoordt in deze blog al uw vragen over de mogelijkheden en de beste keuzes voor een luxe zwembad!

24-06-2024
Lees meer
Waarom douchen voor het zwemmen belangrijk is | Waterstijl

Waarom douchen voor het zwemmen zo belangrijk is

Bij Waterstijl zetten we ons in voor duurzaamheid en pleiten we voor minimaal 30 seconden douchen voordat u een duik neemt in uw luxe zwembad.

29-05-2024
Lees meer
Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio | Waterstijl

Een luxe Starline zwembad voor Youtuber Gio

Met trots kondigen we een gloednieuw zwembadproject aan, bij niemand minder dan Youtuber Gio Latooy. De wens was een groot zwembad in de villatuin van deze Youtuber, waarin familie en vrienden kunnen samenkomen.

01-05-2024
Lees meer

Contactgegevens

Adres Aventurijn 196 3316 LB Dordrecht
Telefoon 078 673 73 73
E-mail info@waterstijl.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Buiten de openingstijden zijn wij op afspraak geopend. Wij adviseren u om voor adviesgesprekken een afspraak te maken.

Storing melden?

Neem contact op via onze service pagina

Of stuur ons een bericht

Uw droomproject al helemaal voor ogen of een vraag? Neem dan contact met ons op.

Vul uw naam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw bericht in.

Bij het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze website is ook beschermd door reCAPTCHA, waarmee de Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van Google van toepassing zijn.